Goccia (leverbaar vanaf juli)

Black/white
€ 1.499,- Prijs is incl. btw,
excl. onvermijdelijke kosten van max €200,-

Scooter details

De AGM Goccia GEV1000 is hippe compacte elektrische scooter voorzien van de modernste technieken en is daardoor geschikt voor dagelijks gebruik. De AGM Goccia GEV1000 is uitgerust met een lithium accu en standaard voorzien van een digitaal LED display, LED verlichting, USB aansluiting, alarm en key-less startsysteem. Door de 1000W motor en 14”wielen is het rijcomfort optimaal. De AGM Goccia GEV1000 is verkrijgbaar in een 25 en 45 km/u uitvoering en is beschikbaar in twee kleuren.

  • Sportief design
  • LED-koplamp voor extra goed zicht
  • Digitaal dashboard

Technische specificaties

 

Snelheid:25 – 45
Vermogen 25km – 45km (kW/tpm):1000W
Brandstofsysteem:Volledig elektrisch
Euro normE4 en E5

 

Vermogen:1000W
Batterij:Lithium 48V / 20ah
Snelheid:25 of 45 km/h
Actieradius:50 – 60km (bij 25 km/h)
Oplaadtijd:3 uur
Afmeting (l*b*h):1700*660*1050
Wielbasis:1190
Banden:14 inch
Remmen voor :Schijf
Remmen achter:Trommel
Gewicht (excl batterij) :55kg
Kleuren :Black/white & all black

Onze modellen zijn leverbaar met diverse accessoires waardoor jij jouw scooter verder kan personaliseren! Daarnaast vind je diverse accessoires die meer comfort, veiligheid en rijgemak bieden. Bij het reserveren van een scooter kan je jouw gewenste accessoires selecteren en zie je direct de adviesprijzen. Zie hieronder een selectie van de beschikbare accessoires:

Personaliseer jouw scooter

Geen accessoire gevonden voor dit model

AGM is hét Nederlandse scootermerk met een breed assortiment aan modellen, zowel stoer, sportief, modern en klassiek. Zo vind je altijd een AGM die bij jou past! Door de moderne techniek hebben onze scooters een zeer laag verbruik. Bovendien zijn alle modellen voorzien van een USB-aansluiting zodat jij ook onderweg jouw telefoon op kan laden! Kies jouw scooter en ‘enjoy life, ride AGM!’.

  • Voor iedere smaak en rijstijl een passend model
  • Personaliseer jouw scooter door een breed scala aan kleurenopties en accessoires
  • Altijd een AGM verkooppunt bij jou in de buurt

Reserveer scooter bij jouw dealer

Wil je een geheel vrijblijvende reservering maken voor een scooter bij een door jou gekozen dealer? Door onderstaande stappen te doorlopen kan je jouw gekozen scooter met accessoires samenstellen, je contactgegevens achterlaten en zal de dealer contact met je opnemen om een aankoop compleet te maken. De prijzen die getoond worden zijn adviesprijzen inclusief BTW.

Model
Goccia (leverbaar vanaf juli)
Kleur
Snelheid
Selecteer eerst een kleur